BIT ĆE NAPETO U KONAVLIMA Utakmica za prvaka igra se u Gabrilima

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: NK Croatia Gabrile
Na stranicama NK Croatie Gabrili najavili su utakmicu za prvaka sezone koja će se odigrati u nedjelju u 17:30 sati u Gabrilima.

Koliko je neizvjesna sezona iza nas dokazuje i to da se sve odlučuje u zadnjem, 22. kolu lige.

Tri ekipe su matematički mogući prvaci, uz prvoplasiranu Croatiu to su drugoplasirana Župa dubrovačka i trećeplasirani Slaven.

Obje te ekipe ovise ne samo o svom uspjehu u zadnjem kolu, već i neuspjehu ekipa ispred njih. Samo Croatia ovisi samo o sebi i ima sve u svojim rukama. Unatoč porazu u Kupu, Croatia u utakmicu ulazi kao favorit i mora opravdati tu ulogu ako želi podići pokal prvaka 1. ŽNL 2018./2019. 

"Igrači su motivirani, željni su pobjede i sigurno će ostaviti srce na terenu da osvajanjem prvenstva zapečate ovu uspješnu sezonu iza nas, sezonu punu kvalitetnog rada i odličnog druženja.

Sve vas skupa pozivamo da dođete u nedjelju u Gabrile, da ovim momcima pružimo mnogobrojnu i glasnu podršku s tribina jer su oni to zaslužili! Budimo im 12-ti igrač posljednji put ove sezone uz nadu da će nam oni nedjelju pretvoriti u konavoski nogometni praznik," pozivaju iz NK Croatia Gabrile.

Popularni Članci