Četvrti uzastopni poraz kadeta KK Dubrovnik

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: KK Dubrovnik
Košarkaši Dubrovnika ni u trećem pokušaju nisu uspjeli doći do prve domaće pobjede u Jedinstvenoj kadetskoj ligi. 

Očekivao se pozitivan rezultat protiv mladih Bjelovarčana koji su nakon pet odigranih utakmica imali pet poraza no zato je KK Bjelovar upravo u sportskoj dvorani u Gospinom polju upisao prvi prvenstveni uspjeh (80:69). S druge strane, dubrovački košarkaši su nakon gostujuće pobjede protiv Dubrave u Zagrebu, poraženi od Cibone, Splita, Pazina i Bjelovara. Vjerovali su igrači trenera Pera Jejine u veliki preokret jer u 30. minuti je bilo samo -3 (53:56) nakon ulaska Stasjuka i serije 19-2. Ipak, već u idućem napadu sa zvukom sirene tricu pogađa gost Porobić, a posljednju četvrtinu na isti način otvara Serdarušić za +9 (62:53). Dubrovčani su šest minuta prije kraja bili na -4 (58:62) no Petrović promašuje dvije trice i zaostatak je ubrzo – dvocifren.

- Ponovila se igra protiv Pazina, a uz to smo protiv Bjelovara bili i bez Petra Koprivice, jednog od stožernih igrača. A kada nema očekivanog doprinosa ni od drugog košarkaša od kojega puno očekujemo, onda bez prave obrane nema rezultata. Sve se vrti oko obrane, sredinom treće četvrtine to je izgledalo puno bolje i odmah smo se vratili u egal. Kasnije sve po starom pa je pobjeda Bjelovara potpuno zaslužena. Nismo očekivali zadnja dva domaća poraza – naglasio je Pero Jejina, trener mladih košarkaša Dubrovnika.

Kadeti dubrovačkog kluba nakon pet odigranih utakmica imaju jednu pobjedu i četiri poraza, a u idućem kolu gostuju u Zadru protiv KK Zadar.

Popularni Članci