IZ SLANOGA DOLAZE LIJEPE VIJESTI Četiri dana igrali nogomet kako bi skupili novac za 'Dva skalina'

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Proteklih dana, od 3. do 6. siječnja, u Slanome u sportskoj dvorani održan je humanitarni novogodišnji turnir ‘3 na 3’ na kojemu je sudjelovalo 25 ekipa iz Dubrovačko - neretvanske županije i jedna ekipa iz BiH. Četiri dana nogometa i zabave okupila su veliki broj navijača i gostiju u sportskoj dvorani, a cilj je ostvaren - pomoći udruzi Dva skalina. Prikupljeno je 11 380 kuna koje su uplaćene na račun Udruge. 

Prvo mjesto osvojila je Agencija Mundo, drugo CB Mirakul i treće CB Magic.
Titulu najboljeg igrača turnira odnio je Viktor Lekaj, a najbolji strijelac bio je Josip Vidović dok je titulu 'Top penaldžije' ponio Borna Ćorić iz Podstranja, mlada slanska nogometna nada.
Da je čitavi turnir protekao u miroljubivoj atmosferi, potvrđuje statistika - 7 žutih i 1 crveni karton u 42 utakmice na kojima je publika uživala u 194 pogotka.
Humanost mladih Slanjana vrijedna je svake hvale i potpore, kao i onih koji su svojim dolaskom i novčanim sudjelovanjem podržali ovo događanje. Bio je to prvi humanitarni turnir u Slanomu, a organizatori već za dogodine najavljuju bolje i više. 

Popularni Članci