KORKYRA KUP Jugovi mlađi kadeti osvojili 13 medalja (FOTO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: PK JUG
U subotu i nedjelju na Korčuli je održan Korkyra kup. Miting je okupio 121 natjecatelja iz šest klubova uzrasnih kategorija mlađih kadeta i početnika.

Na Korčuli je nastupilo je i devet jugovih mlađih kadeta: Vlaho Nenadić, Roko Zvone, Ivan Zeko, Filip Miletić, Marko Tevšić, Sandro Radošević, Borna Jelčić, Luka Curić i Karlo Marinović pod vodstvom trenerice Matiane Staničić.

Mali jugaši osvojili su ukupno 13 medalja od kojih pet zlatnih, pet srebrenih i tri brončane.

Najuspješniji je bio Vlaho Nenadić koji je osvojio čak pet prvih mjesta. Bio je najbrži u disciplinama 100 leđno, 100 slobodno, 50 delfin, 100 prsno i 200 slobodno. U ukupnom poretku dječaka 2006. godišta koji je dobiven temeljem zbroja vrijednosti rezultata iz dva dana natjecanja Vlaho je bio najbolji te je nagrađen peharom.

Roko Zvone osvojio je također osvojio pet medalja. Bio je drugi u disciplinama 100 leđno, 100 slobodno, 50 delfin i 200 slobodno, te treći na 100 prsno.

Ivan Zeko doplivao je do tri medalje. Bio je drugi na 100 prsno, te treći u disciplinama 50 delfin i 200 slobodno. Ostali jugovi predstavnici ostvarili su osobne rekorde u disciplinama u kojima su nastupili.

Popularni Članci