KREĆE OSMI MAKARSKA CUP GOŠK brani dubrovačke boje na međunarodnom turniru

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: facebook.com/goskdubrovnik
Osmi po redu međunarodni turnir Makarska Cup 2017. održat će se u organizaciji RNK Zmaj, pod budnim okom direktora turnira Petra Talajića.

'Na turniru će nastupiti 34 kluba iz 5 zemalja (Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Slovenija i Kosovo), ukupno 52 selekcije. Nastupaju svi hrvatski bolji klubovi izuzev Dinama (Hajduk, Rijeka,Osijek), a još bih istaknuo najbolji bosanskohercegovački klub HŠK Zrinjski iz Mostara, koji godinama iskazuje privrženost i vjernost našem turniru. Ove godine smo još osnažilikonkurenciju sa slovenskim prvoligašima Olimpijom iz Ljubljane i NK Krško. Uz tradicionalnog gosta FK Elektron iz Podgorice, također nam dolazi i FK Mogren iz grada prijatelja Makarske, Budve.

Vraćaju nam se i ekipe s Kosova. Ne bih htio omalovažiti ni nastupe ostalih ekipa, gotovo da nema regije u Hrvatskoj koja nema svog predstavnika u Makarskoj i na tu činjenicu smo iznimno ponosni. Doslovno imamo sudionike od Dubrovnika (GOŠK Dubrovnik 1919) do Vukovara (Radnički Vukovar)', rekao je direktor turnira Talajić.

Početak turnira je zakazan za 27. travnja kad će na otvaranju snage odmjeriti NK Omiš i NK Adriatic, dok će GOŠK Dubrovnik na teren drugog dana turnira u 12 i 30 protiv NK ŠN Joso Bego iz Šibenika pa zatim u 16 i 40 protiv KF 2 Korriku iz Prištine, na glavnome terenu. Posljednju utakmicu u grupnoj fazi će odigrati 29. travnja u 10 sati protiv HNK Rijeka, nakon čega slijedi nokaut faza.

Također, svakog dana turnira ćete moći poslušati uživo radijsku emisiju čiji će gosti biti igrači i treneri klubova koji nastupaju na Makarska Cupu. Emisije s početkom u 8i15, odnosno 13 i 15, putem interneta na www.radiomakarska.com i na 97,6 tj. 98,4 Mhz.

Sandra Kolendić, tajnica i Hasan Kacić voditelj omladinske škole HNK Dubrovnika su u kratkim crtama podijelili dojmove s prošlogodišnjeg nastupa te otkrili očekivanja na osmom Makarska Cupu: 

'Prošle godine nam je bio prvi nastup na Makarska Cupu i jako smo zadovoljni organizacijom kao i kvalitetom turnira. Turnir je bio organiziran na zavidnom nivou i nadamo se da će tako i ostati. Ove godine dolazimo s jednom kategorijom i to 2003. godištem zbog unaprijed dogovorenih i neodgodivih obaveza drugih kategorija',kratko su komentirali sudjelovanje Sandra Kolendić i Hasan Kacić, dok cijelo predstavljanje možete pronaći na službenim stranicama.

 

Popularni Članci