Libertas i Starr u polufinalu Kupa, Pula na Dr. Časl

Autor: dubrovackidnevnik.hr
U Poreču su ždrijebani parovi završnice Hrvatskog kupa za stolnotenisače i stolnotenisačice. Parove je izvlačio predsjednik HSTS-a Zlatko Pospiš i pritom nije bio sretne ruke za trenutno dva vodeća sastava HEP Superlige stolnotenisača.

Naime, u polufinalu se sastaju Libertas Marinkolor i Starr, dva kluba koji ove godine imaju najjače momčadi i oba ciljaju na titulu prvaka. Prema svemu sudeći očekuje nas odličan meč. Istodobno, u drugom susretu Zagreb će igrati protiv Splita, oba kluba itekako mogu biti zadovoljna ždrijebom. Domaćin Final Foura trebali bi biti Križevci (24. -25. svibnja), ali to će biti naknadno potvrđeno s obzirom da dvorana u Križevcima još nije licencirana. Prvog dana na rasporedu su polufinalni susreti, dok će drugi dan igrati finale odnosno susret za treće mjesto.

Kod žena u polufinalu se sastaju Dr. Časl i Pula te Bjelovar i Varaždin. Pula nije imala previše sreće sa ždrijebom s obzirom da je domaćin natjecanja, a već u polufinalu mora igrati protiv ekipe koja je prvak države i koja ove sezone nema niti jedan poraz u HEP Superligi. Bjelovar je velik posao napravio izbacivši Tis, a imali su sreće i u ždrijebu s obzirom da je sve bolje od igranja s Dr. Časlom. Kako smo spomenuli, domaćin Kupa je Pula i to 22. i 23. travnja. Prvog dana na rasporedu su polufinalni susreti, dok će drugi dan igrati finale odnosno susret za treće mjesto.

Popularni Članci