LUDILO KREĆE! 'Medvjedi' popularni u Hrvatskoj

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Trenutno su u prodaji ulaznice za ostale tri utakmice prvog ciklusa: za utakmicu 8. rujna protiv Dinamo Rige, 10. rujna protiv Lev Praga i za 13. rujna protiv Slovan Bratislave.

Bilo je potrebno manje od 60 minuta da se rasprodaju sve ulaznice za prvu utakmicu KHL Medveščak Zagreb, 6. rujna protiv moskovskog CSKA u Ledenoj dvorani Doma sportova. Najvjerniji navijači Medveščaka pred prodajnim mjestima Eventima diljem regije te ispred Medveščakovog Fan Shopa u Praškoj ulici čekali su i nekoliko sati prije službenog početka prodaje kako bi osigurali svoju ulaznicu za povijesni dolazak Kontinetalne hokejske lige u Zagreb.

Ulaznice za Medveščakove utakmice osim u Zagrebu kupovale su se i u Dubrovniku - 22 ulaznice u prvim minutama prodaje, Zadru, Splitu, Osijeku, Varaždinu, Rijeci, Puli i Istri, te cijeloj regiji - Sloveniji, Italiji, Austriji, Mađarskoj, Češkoj.

''Velike gužve i redovi za otvaranje prve, povijesne Medveščakove KHL sezone potvrda su da će hokej ponovo puniti dvorane u Zagrebu, a hokej se po drugi put nakon 2009. na velika vrata vratio u Zagreb. Mada ako želimo biti iskreni hokej u protekle četiri sezone nikada nije niti napustio Zagreb'', zadovoljno je komentirao direktor Medveščaka Vladimir Tomičić i dodao:

''Podaci o prodaji ulaznica diljem Hrvatske i u zemljama regije - Sloveniji, Austriji, Italiji, Mađarskoj - potvrda su da će KHL liga i Medveščak u sezoni 2013./2014. privlačiti i veliki broj gledatelja iz cijele Hrvatske, ali i iz regije!''

Klub će u tjednu utakmice objaviti hoće li se na prodajnim mjestima Eventima naći još ulaznica za prvu KHL utakmicu u Zagreb protiv moskovskog CSKA što ovisi isključivo o eventualnom dolasku, odnosno ne dolasku inozemnih gostiju. Trenutno su u prodaji ulaznice za ostale tri utakmice prvog ciklusa: za utakmicu 08. 09. protiv Dinamo Rige, utakmicu 10. 09. protiv Lev Praga i za utakmicu 13. 09. protiv Slovan Bratislave. Nakon ove četiri utakmice zagrebački Medvjedi će put Rusije gdje ih čekaju prve četiri gostujuće utakmice u KHL-u.

Izvor: medvescak.com

Popularni Članci