SQUARE IZGUBIO OD USPINJAČE Momčad oslabljena zbog ozljeda dva igrača, najavljena sljedeća utakmica

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: square
U osmom kolu MNK SQUARE upisao je treći prvenstveni poraz, ovaj put poraženi su od MNK Uspinjača Gimka 3:1 (1:0) uz napomenu da su bili izuzetno oslabljeni zbog ozljeda Leonarda dos Santosa i Adrijana Micevskog.

U 3. minuti imali su veliku šansu preko Marka Kuraje, ali njegov okršaj jedan na jedan s vratarom nije urodio plodom radi neodlučnosti u najvažnijim trenucima.

Domaćin je minutu poslije stigao do prednosti kada je Silvio Toth iz slobodnjaka pogodio s oko 11-12 metara ispod Primića za 1:0! Već nakon toga imali smo priliku preko Konsua anulirati prednost domaćina, međutim njegov udarac iz neposredne daljine ukrotio je vratar Pavlić.

Imali su potom domaćini par prilika, no Primić je imao nekoliko odličnih intervencija. U 9. minuti bilježimo još jedan ‘mrtvac’, ovog puta u ulozi igrača bio je Maro Đuraš, međutim i njegov udarac obranio je Pavlić. U 11. minuti Daničić iz slobodnjaka pogađa prečku, a već s druge strane Primić brani zicer, a nedugo zatim s druge strane Gašpar u situaciji za egal, no u glavnom trenutku promašuje loptu.

U nastavku Uspinjača odlučnija, Primić je u vrlo kratkom razdoblju imao dvije bravurozne obrane, no teško da ih je to moglo spasiti jer su domaćini u 24. minuti stigli do 2:0 (Duvančić) nakon pogreške Gašpara u obrani. Nakon toga otvorena igra, a posebno je za istaknuti da suci ‘nisu vidjeli’ da je lopta udarila u ruku domaćeg igrača na liniji šest metara, a potom i prekršaj nad Kurajom unutar šest metara.

Marko Kuraja je u 36. minuti promašio veliku šansu kada je njegov udarac s 2-3 metra završio u stativi.

Imali su domaćini prečku, a potom su i Daničić i Rezo zajedničkim snagama s crte spašavali, no unatoč tome u 39. minuti Koturovićev udarac pogađa Cvjetkovića te završava u mreži za 3:0.

U istoj minuti domaćin je skupio šesti akumulirani, a precizan je bio Maro Đuraš za konačnih 3:1! 

Protiv Uspinjače smo igrali u sastavu Primić, Cvjetković, Rezo, Kuraja, Gašpar, Džanković, Nebergoj, Konsuo, Turuk, Đuraš, a posebno se ističe Ante Daničić koji je dao svoj doprinos koji je stigao u Zagreb iz Njemačke upravo zbog ove utakmice.

U devetom kolu očekuje nas dvoboj protiv FC Split kojeg igramo u ponedjeljak, 03. prosinca s početkom u 19 sati u SD Gospino polje. 

Popularni Članci