NAZAUSTAVLJIVI! Kadeti Squarea osvojili Zagreb

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Davor Lopin
Kadeti Squarea na impresivan su način osvojili prvo mjesto na 10. Međunarodnom futsal kupu ‘Zagreb 2017.’ koji se igrao protekli tjedan u Zagrebu, točnije u Nogometnom centru Šalata.

Dubrovčani su igrali u skupini A koju su zaključili s maksimalnim učinkom, tri nastupa-tri  pobjede. U prvom kolu svladali su MNK Fotex Futsal 5:1, a potom su u drugom bili bolji od mađarskog predstavnika, CSO Montage, rezultatom 6:0. U trećem kolu bili su bolji i od zagrebačkog Nacionala 2:0

U četvrtfinalu izabranici Tonija Bačića nadigrali su Rugvicu s čak 6:0 te s uvjerljivom pobjedom ušli u polufinale prestižnog turnira.

U borbi za ulazak u finale odigrali su u regularnom dijelu bez pobjednika (2:2) protiv Futsal Dinama, međutim u ruletu penala bili su uspješniji od vršnjaka iz Zagreba te zasluženo ušli u finale gdje ih je čekala još jedna zagrebačka momčad–FC Nacional Zagreb koju su u skupini nadigrali 2:0.

Mladići u 'crveno-plavom' ponovili su odličnu igru i s još uvjerljivom pobjedom dokazali da su bolja momčad od vršnjaka iz Zagreba koji predstavljaju dres FC Nacional Zagreb. U finalnom okršaju, uvjerljiva pobjeda ‘crveno-plavih’ rezultatom 5:0!

Square je igrao u sastavu Mario Falkoni, Adriano Darrer, Andro Zarač, Haron Džanković, Bruno Rana, Maroje Bandur, Nikša Vranješ i Orsat Klečak.

'Bili smo odlični cijeli turnir, svaka čast svakom igraču! Ne znam što bih u ovom trenutku rekao osim što se s ponosom, u srcu Zagreba, pjeva himna Squarea… Sve što smo radili cijelu godinu sada je došlo na naplatu. Čestitam svim igračima, bilo nas je malo, samo osam igrača, a svi su izdržali i zaista pokazali kako se gine za boje Kluba', riječi su trenera Tonija Bačića.

Na kraju treba istaknuti da je Square, osim pokala za najbolju momčad, osvojio i pokale za najboljeg igrača i strijelca. Titulu najboljeg igrača ponio je Andro Zarač, a najboljim strijelcem proglašen je Haron Džanković.

Popularni Članci