NOVI SPEKTAKL U GOSPINOM POLJU Square danas igra prvu utakmicu za polufinale, stiže neugodni Vrgorac

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Goran Mratinović
Nakon što su pred više više tisuću navijača svladali Split 4:3 te ušli među četiri najbolje momčadi u Hrvatskoj, malonogometaši Squarea danas u Gospinom polju igraju prvu utakmicu polufinala!

Square će za ulazak u finale prvenstva Hrvatske morati preskočiti vrlo neugodnu momčad HMNK Vrgorac koja je do polufinala stigla s dvije pobjede nad splitskim Universitasom.

- Nema mjesta  i vremena za odmor jer svega četiri dana nakon Splita igrao polufinale. Vrgorac je opasan protivnik, njihov Duško Martinac bio je najbolji strijelac prvenstva s 26 postignutih pogodaka. S njima smo uvijek igrali vrlo atraktivne i neizvjesne utakmice pa nema sumnje da će i večeras biti tako, rekao je trener Squarea Antun Bačić.

Ako se pogleda u povijest međusobnih ogleda između Squarea i Vrgorca svakako je za istaknuti podatak da je u posljednjih 15 utakmica samo jedna utakmica završila bez pobjednika! Ove sezone Square je u dva prvenstvena dvoboja upisao pobjede, u Gospinom polju 4:1 i u Vrgorcu 5:3.

- Istina, slavili smo u oba navrata ove sezone, no to nam sada ništa ne znači jer večeras igramo najvažniju utakmicu. Jedva čekamo početak, a vjerujem da će i danas dvorana biti ispunjena do posljednjeg mjesta, zaključio je trener Antun Bačić.

Prva polufinalna utakmica između Squarea i Vrgorca igra se od 16 sati i 30 minuta u dvorani Gospino polje.

Popularni Članci