NOVO STARO IME Vratio se Damjan Šulić u Square

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Novo-staro ime u svlačionici Squarea. Riječ je 26-godišnjem Damjanu Šuliću koji je svoju futsal karijeru počeo upravo u Squareu još davne 2008. godine.

U svojoj sportskoj karijeri igrao je i nogomet u niželigaškim klubovima, a ponovno se okrenuo futsalu 2014. godine kada se okušao u Italiji, točnije u ASD Citta di Montesilvano C/5. 
Nakon kraćeg boravka u Italiji vratio se doma, a nastupao je u 2. HMNL – jug za Dubu Konavosku.

"Iskreno, nekako nisam mogao biti slijepi promatrač ovog cjelokupnog projekta jer je jako kvalitetan i odlično se radi. Sve pohvale treneru Bačiću i novoj Upravi. Odlično se radi s mladima i nekako upravo to nedostaje u našem gradu. Nedostajao mi je Square i ovaj način života jer sam odustao od igranja zbog poslovnih obveza i nekih osobnih problema koji su sada iza mene. Priključio sam se treninzima, vidljivo je zalaganje svakog pojedinca, a vjerujem da će se to i na kraju sezone i isplatiti na ukupnom rezultatu. Osobno će mi trebati nešto vremena da se uklopim u momčad što se tiče taktičkog i fizičkog pitanja. Stvarno sam sretan što sam se vratio i zahvaljujem svima koji su mi to i omogućili," kazao je Damjan Šulić.

I trener Antun Bačić ne krije zadovoljstvo što se u momčad ponovno vratio jedan od pravih ‘ratnika’ na terenu.

"Očekujem da će s vremenom i kad uđe u ritam biti od velike pomoći. Isto tako vjerujem da će, ako ne ove, onda već iduće sezone biti jedan od velikih oslonaca naše igre," naglasio je Bačić.

Vjerujemo da će povratak Damjana Šulića u ‘crveno-plavi’ dres biti i dodatan motiv za naše mnogobrojne navijače kojima ovim putem poručujemo da će u narednim danima biti još radosnih vijesti što se tiče pojačanja za nastavak sezone.

Popularni Članci