NOVOSTI IZ LIBERTASA Uvodi se minibus (8A), presjedanje na Ilijinoj glavici, a linija 5 neće voziti do Viktorije

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Ivona Butjer
Libertas Dubrovnik obavještava korisnike usluga da će od utorka zbog građevinskih radova u ulici Frana Supila, a sukladno privremenoj prometnoj regulaciji, doći do sljedećih promjena u odvijanju JGP-a.

• Linija 5 do završetka radova neće prometovati do Viktorije. Polascima s Babinog Kuka prometovati će do vatrogasaca, te ulicom Iza Grada do Pila. S Pila će polaziti 5 minuta kasnije u odnosu na važeći vozni red. 

• Privremeno će biti uveden minibus (8A) koji će polaziti s Viktorije 15 minuta ranije u odnosu na važeći vozni red linije 8. Prometovati će na relaciji: Viktorija – Ulica Druge Dalmatinske brigade – Dubac – Ilijina glavica - Viktorija. Na Ilijinoj glavici će vršiti presjedanje na redovnu liniju 8.

• Linija 8 će prometovati po važećem voznom redu, međutim početna stanica će biti Ilijina Glavica. Prometovati će na relaciji Ilijina Glavica - Pile - Tommy – Autobusni kolodvor – Ulica A. Hebranga – Ilijina glavica. Na Ilijinoj glavici će vršiti presjedanje na privremenu liniju 8A.

• Linija 17 do završetka radova neće prometovati do Viktorije. Polascima s Bosanke prometovati će do vatrogasaca, te ulicom Iza Grada do Pila. S Pila će polaziti 5 minuta kasnije u odnosu na važeći vozni red. 

• Sve prigradske linije u smjeru istoka, s polascima iz Dubrovnika, vršiti će prijevoz lokalnog stanovništva do stanica u Ulici Petra Krešimira IV. 

• „Školski“ polasci Mokošica – Ploče, Pošta Lapad – Ploče, Brgat – Ploče za vrijeme radova neće prometovati do Viktorije, već će im posljednja stanica biti Turističko-ugostiteljska škola.


"Za vrijeme radova sve korisnike molimo za strpljenje i zahvaljujemo im se na razumijevanju", poručili su iz Libertasa. 

Popularni Članci