'OVO JE NAJVAŽNIJA UTAKMICA' Square večeras dočekuje osvajača ovogodišnjeg Kupa Hrvatske

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: MNK SQUARE
U okviru 19. kola 1. Hrvatske malonogometne lige, MNK Square večeras u Gospinom polju dočekuje osvajača ovogodišnjeg Kupa Hrvatske.

Nema sumnje da će dvorana još jednom biti ispunjena do posljednjeg mjesta jer stiže MNK Uspinjača Gimka koja je preko Squarea, a kasnije i Alumnusa podigla trofej pobjednika u Slavonskom Brodu.

Ove sezone Square ima negativan omjer protiv momčadi koje s klupe vodi vrhunski stručnjak Korab Morina. U prvom dijelu sezone Uspinjača je na svom terenu slavila rezultatom 3:1, a u polufinalu Kupa, nakon što je Square imao vodstvo 3:1, uspjela se vratiti te nakon ruleta penala bila spretnija i sretnija gdje je kasnije u finalu svladala zagrebački Alumnus.

Jasan je to pokazatelj da se radi o odličnoj momčadi koja ima niz mladih perspektivnih igrača koji iza sebe imaju oslonac iskusnih pojedinaca poput Renata Koturovića, Gordana Duvančića.

"Igramo ponovno protiv vrlo neugodne Uspinjače s kojom nemamo baš dobra iskustva i baš je zato ovo naša najvažnija utakmica do kraja regularnog dijela," jasan je trener Antun Bačić koji tvrdi kako moraju pokazati karakter i kvalitetu te savladati Uspinjaču. –

Presudna će u ovom susretu biti podrška s tribina. Do kraja regularnog dijela još su samo četiri kola, a Square je na drugom mjestu, ima četiri boda više od trećeg Futsal Dinama, no lako se prednost može ‘istopiti’ ako se večeras ne igra iznad svojih mogućnosti.

"Nadam se da će nas navijači podržat jer su i sami vidjeli, bez obzira na poraz, koliko su se igrači borili za ulazak u finale Kupa. I baš zato bi pune tribine bile potvrda da radimo dobro, a mi ćemo im igrama uzvratiti na ukazanom povjerenju," zaključio je Bačić uoči večerašnje utakmice.

Susret 19. kola između Squarea i Uspinjače igra se u dvorani Gospino polje od 20 sati.

Popularni Članci