VK JUG Pogledajte kako izgledaju nova internetska stranica i mobilna tipkovnica najtrofejnijeg sportskog kluba

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: VK Jug
Od jutros je na domeni jug.hr dostupna nova, redizajnirana web stranica vaterpolskog kluba Jug CO koja je osvježena novim funkcionalnostima, dizajnom i sadržajem.

Kako bi najveći zaljubljenici u vaterpolo u svakom trenutku mogli saznati sve vijesti o svom omiljenom klubu, nova internetska stranica je prilagođenija mobilnoj verziji od one prethodne te omogućava lakše praćenje statistike igrača svih uzrasta, od mlađih nada do seniora.

Osim izmijenjenog dizajna u Jugovim bojama neke od novosti su atraktivniji prikaz dosad osvojenih naslova, mogućnost pretraživanja tema uz korištenje oznaka pozicioniranih na dnu svake objave te generiranje objava s društvenih mreža uz koje je korišten službeni hashtag #tretretresese, a kako bi se dodano ojačala spona između Juga i njegovih najodanijih obožavatelja.

Novina koja će posebno razveseliti sve Jugove navijače je i posebna aplikacija za Apple i Android mobilne uređaje imena VK Jug Izzy. Tako će oni najvjerniji navijači uz pomoć ove potpuno besplatne aplikacije imati mogućnost direktnog pristupa svim vijestima vezanim uz njihov omiljeni vaterpolski klub. U principu se radi o tipkovnici za mobilne telefone uz višenamjensku traku preko koje je moguće direktno pristupiti službenoj stranici kluba.

Spomenuta aplikacija dostupna je za sve korisnike na App Store portalu i Google Play portalu pod nazivom VK Jug Izzy. Instalacija je moguća na uređaje s operativnim sustavom iOS 10 ili novijim i Android 4.4 KitKat ili novijim, a njezina instalacija je dodatno olakšana uputama koje se korisnicima ispisuju na ekranu prilikom samog procesa. Još jedna zanimljivost za sve Jugove fanove bit će i opcija prepoznavanja gesti (gesture recognition) koja će im se prikazati na ekranu prilikom odabira simbola/emotikona te na zabavan način ubrzati pisanje svih vrsta poruka na njihovim mobilnim telefonima.

Popularni Članci