'Pravi navijač bodri i ljubi svoju reprezentaciju uvijek i svugdje'

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: www.sutra.ba
Nakon jučerašnjeg neugodnog razgovora izbornika hrvatske reprezentacije Igora Štimca i 'navijača' koji su nepozvani došli na tiskovnu konferenciju te postavili neugodna pitanja, danas se Štimac putem Facebook stranice obratio javnosti.

Osvrnuvši se na ponašanje navijača, zahvalio se, no i uputio na dostojanstveno ponašanje koje ne remeti tiskovne konferencije.

Tekst koji je napisao na Facebooku prenosimo u cijelosti:

„Poštovani navijači,

osjećam potrebu napisati sljedeće...

Nakon utakmice u Walesu bio sam neugodno iznenađen pokušajem provokacije od strane nekolicine neidentificiranih osoba koje su (još ne znamo kako) uspjele ući u prostoriju za tiskovnu konferenciju.

Vidim da se sad na mojoj stranici javljaju pojedinci, pod nekakvim čudnim imena, tražeći od mene objašnjenja i nazivajući spomenute "hrvatskim navijačima"?!

Što se mene osobno tiče, pravi navijač bodri i ljubi svoju reprezentaciju uvijek i svugdje, a ne rješava svoje privatne animozitete na tribinama dok traje utakmica.

Pravi navijač ne daje sebi za pravo neovlašteno upadati na tiskovnu konferenciju i remetiti tijek iste.

Pravi navijač nikada neće svojim ponašanjem dekoncentrirati vlastitu reprezentaciju i umanjivati joj izglede u ostvarenju pobjede.

Još jednom pozdravljam sve Vas koji ste doprinjeli sjajnoj atmosferi na Maksimiru prošli petak.

Posebno pozdravljam sve Vas koji ste stigli čak do Walesa i bili nam sjajna podrška tijekom čitave utakmice i nadam se kako ste svi sretno stigli na svoja odredišta...

Vaš izbornik“

Popularni Članci