REGIONALNA LIGA Jugaši u novu godinu ušli pobjedom protiv Partizana

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: VK Jug
U susretu 8. kola regionalne vaterpolske Jadranske lige Jug CO je u Dubrovniku pobijedio Partizan 15:10 ostvarivši i osmu pobjedu.

Jug CO je tako pobjedom ušao u novu godinu. Domaćin, koji je nastupio bez kapetana Marka Bijača i Marka Ivankovića je sjajno ušao u utakmicu i nakon prve četvrtine je vodio 7:2. Drugu su dobili gosti 3:1, no u trećoj dionici Jug je slavio 5:2 i potom mirno priveo susret kraju.

Viktor Rašović, s pet postignutih golova bio je prvi strijelac Juga, Vincenzo Renzuto dodao je tri, Xavi Garcia dva dok su po jednim precizni bili Loren Fatović, Luka Lončar, Hrvoje Benić i Luka Lozina. Toni Jarak skupio je osam obrana. God gostiju najefikasniji je bio Marko Janković s tri gola, javlja HRT.

Mogu reći da sam zadovoljan utakmicom i igrom. Početak je bio odličan. Nismo znali kako ćemo krenuti s obzirom da nije bilo Bijača i Ivankovića, ali smo krenuli jako dobro. Obrana je imala dobrih strana. Istina, imali smo i nekoliko nespretnih te loših intervencija u obrani nakon što su nam se odbile neke lopti, ali sve u svemu sam zadovoljan kako s obranom isto tako i s napadom, kazao je Jugov trener Vjekoslav Kobešćak.

Jugaši su nakon osam kola na prvom mjestu s maksimalna 24 boda. Mladost je druga s 19 bodova, Jadran HN je treći sa 17 bodova, Mornar BS na četvrtom mjestu ima 13 bodova, a zatim slijede Jadran ST i Partizan s po 10 bodova. POŠK ima osam bodova, Primorac i Primorje EB po šest, a na začelju je Budva s tri boda.

Popularni Članci