REPREZENTATIVAC SELI U MARSEILLE Dečko lijepe Dubrovkinje prodan Francuzima za 17 milijuna eura

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Grgo Jelavić/PIXSELL
Duje Ćaleta-Car odigrao je jednu utakmicu na SP-u u Rusiji, ali francuski L'Equipe potvrđuje da je to bilo dovoljno da ga Marseille dovede u svoje redove uz odštetu Salzburgu od 17 milijuna eura.

21-godišnji Šibenčanin najbolju sezonu karijeri okrunio je osvojenim srebrom na Svjetskom prvenstvu, a onda i impresivnim transferom u jedan od najuglednijih europskih nogometnih klubova.

Naime, Duje Ćaleta-Car nakon dočeka u Hrvatskoj trebao bi otputovati u Marseille i obaviti liječnički pregled te potpisati ugovor s bivšim prvakom Europe i prošlogodišnjim finalistom Europske lige.

Stoper Salzburga odigrao je na SP-u u Rusiji samo jednu utakmicu u kojoj nije mogao pokazati sav svoj talent, ali Francuzi ga imaju na radaru još od polufinalnog dvoboja Europske lige u kojem je odigrao jako dobro, no nije uspio spriječiti Marseille da prođe dalje.

Za njegove usluge bili su zainteresirani Sevilla i Lazio, ali kako uvjerava ugledni L'Equipe, Marseille je bitku već dobio i samo se čeka potpisivanje ugovora u srijedu, uz odštetu Austrijancima od 17 milijuna eura, piše tportal.

Podsjetimo, Ćaleta Car je u vezi s Dubrovkinjom Adrianom Đurđević koja itekako plijeni pozornost nacionalnih medija. 

Popularni Članci