Sjajni dubrovački plivači PK Jug kod župana Dobroslavića i gradonačelnika Frankovića (FOTO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Župan Nikola Dobroslavić I gradonačelnik Mato Franković primili su danas višestruko nagrađivane plivače PK Jug. Prijemu su nazočile i zamjenica župana Žaklina Marević i v.d. pročelnice Upravnog odjela za društvene djelatnosti Jelena Dadić kao i zamjenica gradonačelnika Jelka Tepšić.

Ukupno 23 medalje osvojio je Plivački klub Jug na Prvenstvu Hrvatske za dobne skupine seniora, mlađih seniora, juniora i mlađih juniora, održanom od 26. do 29. srpnja u Zagrebu. Mladi sportaši Mario Šurković, Michel Brussard, Đivo Matović, Noa Miletić i Đivo Damić gradonačelnika i župana posujetili su u pratnji trenera Frana Ćirka. 

Župan Dobroslavić napomenuo je kako mu je drago što je u posljednje vrijeme imao veliki broj prijema za sportaše te dodao kako je neizmjerno ponosan na vrhunske rezultate koje su postigli.

”Drago nam je da ste danas i vi ovdje i čestitam vam na svim silnim uspjesima, jer ima ih uistinu dosta. Odlični ste, u svemu. Kako u športu tako i u školi. Iza svakog uspjeha stoji veliki rad, uvijek to ističemo jer je to uistinu pohvalno. I dalje stručno i predano radite, nema slučajnih uspjeha. Divno je čuti i vidjeti kako se vaš trud isplatio. Uz potporu vaših trenera, vašeg kluba i svih vaših bližnjih nadam se da ćemo se uskoro ponovno ovdje vidjeti. Neka zdravlja, a medalja će biti u to sam siguran. Čestitam vam na briljantnim rezultatima”, rekao je župan Dobroslavić mladim plivačima.

U ime Grada Dubrovnika i svoje osobno ime gradonačelnik Franković je čestitao na velikom uspjehu i brojnim medaljama.

"Sigurni smo da uz ovakve mlade snage Plivački klub Jug ima izrazito perspektivnu budućnost", rekao je gradonačelnik Mato Franković na prijemu upriličenom u Gradu Dubrovniku.

Trener Frane Ćirak zahvalio se na čestitkama i pohvalio svoje sportaše na iznimnom trudu koji su uložili u ovo Prvenstvo Hrvatske s kojeg su se vratili s ukupno 23 medalje od čega četiri zlatne, deset srebrnih i devet brončanih medalja.

Popularni Članci