SPEKTAKULARNO FINALE Ekipa 'Ajde lezi' pobijedila na Gruda Openu 2017

Autor: Olja Ljubišić Autori fotografija: , Olja Ljubišić
Nakon deset godina, pred prepunim tribinama školskog igrališta na Grudi, u finalu turnira Gruda Open 2017 sastale su se kultne ekipe 'Ajde lezi' i 'Bebači'. Zlatni pehar ekipi 'Ajde lezi' donijela je pobjeda 3:0 u setovima. 

Spektakularnim asevima, borbi za svaku loptu i bez izgubljenog seta legende konavoskog turnira u nogotenisu Ivica Antunović i Matija Puljić zasluženo su pobijedili na tradicionalnom ljetnom natjecanju u nogotenisu Gruda Openu 2017.

U finalu su se susreli s Pericom Saulačićem i Perom Saulanom iz ekipe 'Bebači'  te mnogobrojnim gledateljima osigurali odličan sportski program.  Treće mjesto osvojila je ekipa 'Đuro Išov & Mijo Veliki' koji su svladali 'Daj koji prase' s 2:0 u setovima.

Ekipa 'Bili izio' nagrađena je zbog fair playa jer su, kako su pojasnili organizatori, Marko Bratoš i Antun Astić u neizvjesnoj utakmici stali na stranu istinitih procjena bez obzira na to što im nisu išle u prilog. Nagrada za najsimpatičniju ekipu otišla je u ruke  Nika Baletića i Lauren Baletić iz tima 'Lagano'.

Voditelji su podijelili nagradu i najvjernijim navijačicama Mii Trković, Luciji Trković i Matei Čupić. Glavnu nagradu lutrije, sedmodnevno krstarenje Jadranom za dvoje, osvojio je Alen Radelj, a podijeljene su i brojne druge nagrade.

Ovogodišnje izdanje turnira u nogotenisu Gruda Open okupio je više od 70 ekipa, kako muških tako i ženskih i mješovitih i bilo glavno mjesto susreta puna dva tjedna.

Organizatori su se zahvalili svima na dolasku i pozvali na Gruda Open 2018 koji će se dogodine održati ispred Doma kulture na Grudi. 

Slavlje finalne večeri preselilo se sa školskog igrališta u cafe bar Zora gdje je zabava trajala do ranih jutarnjih sati.

Atmosferu finala nogotenisa pogledajte u fotogaleriji. 

Popularni Članci