SPEKTAKL! Završnica 'Malog Wembleya' obilježena slavljem, bakljadom i vrijednim nagradama (FOTOGALERIJA)

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: , Goran Mratinović
Pobjednici glavnog turnira na male barice 'Mali Wembley 2017.' su igrači Pizza shop koji su u finalnom okršaju pred prepunim tribinama svladali Polikliniku Marin med rezultatom 1:0

Ivo Vlahušić na radost mnogobrojnih navijača pogodio je u 15. minuti za vodstvo Pizza shop, a rezultat se do kraja utakmice nije mijenjao te je na radost mnogobrojnih navijača njihovo slavlje moglo početi. 

Pobjednički sastav osvojio je 20 tisuća kuna, a drugoplasirana momčad pehar i 7 tisuća kuna.

Treće mjesto u glavnom turniru i iznos od tri tisuće kuna osvojila je momčad Konoba Maestral Ston, a četvrto mjesto i tisuću kuna osvojili su igrači momčadi Evo nas opet. Maestral je do trećeg mjesta stigao zahvaljujući dva pogotka Mara Đuraša i jednim Vlatka Bobanovića za sigurnu pobjedu 3:0 (1:0).

Prve tri momčadi uz novčane nagrade osvojile su i pokale. Sve nagrade uručio je gradonačelnik Mato Franković.

U veteranskom dijelu turnira slavili su igrači Maximusa koji su nakon boljeg izvođenja penala bili uspješniji od momčadi Evo nas opet rezultatom 3:2.

Nagradu ''Hrabro srce'' osvojio je Josip Šoletić iz Crvene funjestre jer je sredinom drugog poluvremena utakmice osmine finala  žaru borbe udario glavom u vratnicu spašavajući pogodak. Nakon što je izašao iz igre, vratio se u samoj završnici i postigao pogodak za izjednačenje.

Najbolji strijelac ovogodišnjeg turnira je Borna Tikvica iz momčadi Konoba Maestral Ston koji je postigao sedam pogodaka. Najboljim igračem proglašen je strijelac jedinog pogotka u finalu, Ivo Vlahušić iz pobjedničke momčadi Pizza shop.

Treba istaknuti da je uoči velikog finala održana velika nagradna igra u kojoj je podijeljeno čak 38 vrijednih nagrada! Sretni gledatelji otišli su s 'malog Wembleya' bogatiji za mobitel, TV, janje, pršut te s nizom ostalih vrijednih poklon paketa. 

Dio atmosfere pogledajte u fotogaleriji. 

Popularni Članci