SUKNO SE VRATIO U BAZEN Kobešćak: Sandro je počeo s treninzima jednom dnevno, laganim intenzitetom

Autor: Ivona Butjer Mratinović Autori fotografija: Goran Mratinović
Hrvatski vaterpolski reprezentativac i najbolji vaterpolist svijeta Sandro Sukno potpisao je nedavno trogodišnji ugovor s hrvatskim prvakom Jugom CO. Trener Vjekoslav Kobešćak za Dubrovački dnevnik je kazao kako je Sukno počeo s treninzima, ali laganim intenzitetom. 

"On je sada u početnoj fazi treninga. Trenira jednom dnevno, lakšim intenzitetom. Idemo korak po korak i ne stvaramo nikakav pritisak niti očekujemo neki brzi povratak. Iz tjedna u tjedan ćemo kontrolirati situaciju i s obzirom na to pojačavati treninge. Njegovo je tijelo u dobrom stanju, ali postojala je pauza i zato idemo korak po korak," izjavio je Kobešćak koji je naglasio kako je izrazito sretan što je Sukno ponovno u Jugu. 

"Vjerojatno bi svakog trenera na svijetu veselilo da u svojoj momčadi ima jednog Sandra Sukna. Svima je izuzetno drago, kako meni, tako i ostalim igračima, svima u Jugu, ali i građanima. Reakcije su izrazito pozitivne, a tako smo i očekivali," kazao je trener Juga. 

Na pitanje hoćemo li Sukna uskoro gledati u nastupima za lige i prvenstva, Kobešćak je odgovorio kako nemaju zadane nikakve vremenske okvire. 

"Nemamo nikakav vremenski okvir kad bi Sukno trebao zaigrati neku utakmicu za Jug. Radimo na njegovom povratku, ali nemamo nikakav određen datum kad bi on trebao zaigrati. S druge strane, imamo izuzetno dobru momčad," odgovorio je Kobešćak. 

Podsjetimo, Sukno je listopadu prošle godine privremeno prekinuo karijeru zbog problema sa srcem. 

Popularni Članci