NOVO VODSTVO ODLUČILO Square bogatiji za spektakularna pojačanja, radi se na promociji kluba i pogodnostima za navijače

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Square
Dolaskom Željka Raguža na funkciju predsjednika Malonogometnog kluba Square već u samom startu, uoči sezone 2018./19., doneseno je niz važnih odluka što se prvenstveno tiče prvenstveno kadra, ali svih ostalih stvari vezanih za klub poput marketinga.

Što se tiče igračkog kadra u Klub se vratio Maro Đuraš, a s njim je došao iz Leonardo dos Santos Pele koji je stigao iz najjače svjetske futsal lige LNFS. Iako su planovi malo promijenili poradi neophodne operacije Adrijana Micevskog Square je ostao 'kratak' za jednog stožernog igrača.

Međutim, Uprava je na čelu s novim predsjednikom intezivno radila na zamjeni, a na radost svih navijača i simpatizera Kluba doveli su još jedno spektakularno ime koje će žariti i paliti u svim dvoranama 1. Hrvatske malonogometne lige.

Izuzev pojačanja u igračkom kadru uvelike se radi na promociji Kluba što se vidi kroz početak prvenstva u smislu velikog iskoraka na promidžbi, ali i kvalitetnom obraćanju javnosti u svim segmentima.

Sezonske pretplate mogu se kupiti po cijeni već od sto kuna (prodaja kreće 3. listopada). Iskaznica se može kupiti po cijeni od sto kuna samo u srijedu, 3. listopada u kafiću What’s up. Redovna cijena iskaznice je 150 kuna, a za sve mladiće, navijače koji su mlađi od 20 godina, cijena iznosi 120 kuna.

Nadalje, u svrhu promocije velikih utakmica, ali i promocije općenito sporta u gradu Dubrovniku, od ovog tjedna biti će postavljen jumbo plakat na frekventnoj lokaciji u Lapadu s pozivom svim navijačima na utakmice na kojem će se posebno istaknuti datumi utakmica koje se igraju u Dubrovniku. Uz to, na svim oglasnim pločama biti će zalijepljeni posebni plakati za najave utakmica.

– Intezivno radimo na promociji Kluba. Na prvom mjestu su nam navijači bez čije podrške nikako ne možemo napraviti iskorak kojeg želimo. Od ove sezone uvodimo novosti, a jedna od njih je da će svim ženama tijekom sezone 2018./19. ulaz biti besplatan na sve utakmice računajući i eventualne utakmice Kupa – kazao je predsjednik Squarea Željko Raguž koji je na kraju zagonetno istaknuo

– Uskoro ćemo objaviti još jednu veliku vijest na radost svih navijača, a na strah i trepet svih naših protivnika! – zaključio je Raguž.

Popularni Članci