VATRENI Luka Modrić zauzeo cijelu naslovnicu Marce

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Marca
Mjesec dana nakon nezaboravnog Svjetskog prvenstva, Luka Modrić i Antoine Griezmann borit će se za novi trofej.

Nakon neuspjele avanture na Svjetskom prvenstvu, Španjolska jedva čeka početak La Lige i povratak zvijezda u svoje klubove. Sezonu će otvoriti Real Madrid i Atletico europskim superkupom 15. kolovoza, a najavljen je i nastup dviju najvećih zvijezda madridskih velikana, piše Index.hr.

Nakon odlaska Cristiana Ronalda u Juventus, Modrić se s četiri Lige prvaka i svjetskim srebrom te impresivnim igrama protekle dvije godine prometnuo u novog idola Madrida. Osim toga, jedan je od favorita za Zlatnu loptu, a njegovi dresovi ovog su ljeta najtraženiji u glavnom gradu Španjolske.

Španjolci podsjećaju da je Luka odigrao 43 utakmice za Real prošle sezone, skupio je ukupno 4772 minute na terenu u jednoj od najzahtjevnijih sezona u karijeri. Igrao je u 16 utakmica za Hrvatsku, sedam na SP-u od čega su tri otišle u produžetke. U Realu će igrati svoju sedmu sezonu.

Zato ne čudi što je madridska Marca na današnju naslovnicu stavila upravo hrvatskog kapetana i najavila prvi derbi sezone. Marca piše da se Modrić želi priključiti suigračima tjedan dana prije prve utakmice, kako bi mogao nastupiti protiv Atletica, a do tada će stići i Mateo Kovačić i Varane.

I Atletico se očekuje u najjačem sastavu, a svjetski prvaci Griezmann i Lucas Hernandez momčadi će se priključiti također tjedan dana prije utakmice.
 
Mogući sastavi:

REAL: Keylor Navas, Carvajal, Ramos, Nacho, Marcelo, Casemiro, Luka Modrić, Kroos, Isco, Bale, Benzema

ATLETICO: Oblak, Juanfran, Giménez, Godín, Filipe, Rodrigo, Saúl, Koke, Vitolo, Griezmann, Diego Costa

Popularni Članci