VILA OD KOJE ZASTAJE DAH! Pogledajte luskuzno zdanje u koje Modrić uskoro seli s obitelji

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Ivo Cagalj/PIXSELL
Hrvatski nogometni as Luka Modrić, koji trenutno igra u Real Madridu, kupio je luksuznu vilu u elitnom naselju La Moraleja sjeverno od Madrida od koje zastaje dah. U vilu vrijednu 12,3 milijuna eura Modrić će se uskoro useliti sa suprugom Vanjom i djecom.

Imanje se proteže na 10.000 kvadratnih metara, od čega na kuću otpada 2700 kvadratnih metara. Španjolski list AS objavio je fotografije ovog raskošnog zdanja koje možete pogledati OVDJE, a u njemu se nalazi devet spavaonica s devet kupaonica, četiri sobe s kupaonicama za poslugu, velik dnevni boravak, kuhinja i primaća sala, prenosi Gloria

Osim toga, u vili u suvremenom stilu nalaze se i sobe za goste, ured s pogledom na veliki vrt i kino u potkrovlju, dok je donji dio kuće rezerviran za vinski podrum, teretanu, prostor za masaže i garažu u koju stane 10 automobila. Ništa manje impresivan nije vrt s bazenom te teren za igranje padela, sporta sličnom tenisu.

Inače, Luka je u istom naselju prije pet godina kupio kuću za 2,3 milijuna eura, no čini se da mu je ta sada postala tijesna. U La Moraleji žive nogometaši 'Kraljevskog kluba', ali i mnoga druga poznata lica. Nagađa se da je Modrić kupio ovu luksuznu vilu iz razloga što su mu klupski čelnici zbog osvajanja Zlatne lopte produžili ugovor do ljeta 2021., iako mu stari ističe sljedećeg ljeta.

Popularni Članci