Antonia Pavlović nova predsjednica župskih narodnjaka

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: HNS
Antonia Pavlović izabrana je za novu predsjednicu podružnice HNS-a Župa dubrovačka. Za potpredsjednike podružnice izabrani su Hrvoje Marojica i Melita Brković, a za tajnika Petar Boban.

Sinoć je u prostorijama Općine Župa dubrovačka održana Izborna Skupština Hrvatske narodne stranke – liberalnih demokrata, podružnice Župa dubrovačka na kojoj je za novu predsjednicu podružnice izabrana Antonia Pavlović, apsolventica talijanskog i francuskog jezika i književnosti, za potpredsjednike izabrani su Hrvoje Marojica i Melita Brković, te za tajnika podružnice Petar Boban.

Uz izbor predsjednice i zamjenika Skupštinari su izabrali i nove članove Predsjedništva i Nadzornog odbora, Županijske skupštine, te članove Sabora HNS-a.

Nakon što je izabrana za predsjednicu podružnice Antonia Pavlović se u svom govoru zahvalila svim prisutnim članovima na ukazanom povjerenju i obećala da će u narednom periodu uložiti puno truda u organizacijsko jačanje Župskog HNS-a kao i na povećanju članstva.

Nova predsjednica se zahvalila i na već ukazanom povjerenju na kandidaturi za načelnicu Općine na lokalnim izborima na kojim je ostvaren i zapažen rezultat, odnosno Antonia Pavlović dobila je 8,08% glasova čime je stranka za prvo pojavljivanje na izborima više nego zadovoljna.

Skupštini je nazočio i Tajnik Županijskog HNS-a Siniša Žakula koji je pozdravio okupljene članove, te poželio uspješan rad novoj Predsjednici i novom vodstvu.

Popularni Članci