Blagoslov kuće obitelji Kipre i predstavljanje posudionice medicinskih pomagala

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Zamjenici župana Marija Vučković i Davorko Obuljen te pročelnica za međugeneracijsku solidarnost, branitelje i obitelj Nina Skurić nazočili su blagoslovu obnovljene kuće obitelji Kipre.

Obitelji Kipre koja je gotovo 30 godina živjela u izuzetno teškim životnim uvjetima konačno je dobila priliku za normalan život. Obiteljska kuća Kipre obnovljena je u kratkom roku od samo tri mjeseca u sklopu akcije Caritasa Dubrovačke biskupije i brojnih donatora.

Riječi molitve i blagoslova uputili su ravnatelj Caritasa Dubrovačke biskupije don Robert Čibarić i župnik gruške župe "Svetog Križa" fra Mihael Mario Tolj.

Nakon blagoslova obnovljene kuće Kipre, zamjenici župana Vučković i Obuljen te pročelnica za međugeneracijsku sigurnost, branitelje i obitelj Skurić prisustvovali su, u prostorijama Caritasa u Gružu, predstavljanju nove Caritasove usluge koja nosi naziv posudionica medicinskih pomagala.

Ova usluge omogućava ljudima koji nisu u mogućnosti kupiti skupu, ali za njih neophodnu medicinsku opremu da je posude na potrebito vijeme. Zamjenica Vučković istaknula je kako je ovo hvalevrijedan projekt i kako će Županija i dalje nastaviti pružati potporu ovakvim i sličnim projektima koliko to bude moguće.

Popularni Članci