Napad na vozača Libertasa

Policija potvrdila pisanje DD-a: Uhićeni Francuz sumnjiči se za teško kazneno djelo protiv opće sigurnosti

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem Službe kriminalističke policije Policijske uprave dubrovačko-neretvanske 26-godišnji državljanin Francuske sumnjiči se za kazneno djelo „Dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom“ u svezi kaznenog djela „Teška kaznena djela protiv opće sigurnosti“, javljaju iz PU dubrovačko - neretvanske.
Teško ga ozlijedili

UHIĆEN FRANCUZ! Naletio vozilom na vozača Libertasa i vozio ga na haubi tridesetak metara (FOTO)

Policija je uhitila državljanina Francuske zbog događaja u kojem je teško ozlijeđen vozač Libertasa prošloga četvrtka u ulici Iva Dulčića na Babinom kuku, kada je na njega naletio automobil francuskih registarskih oznaka.
BUDIMO ODGOVORNI

Ubijaju li Albanci ljude na našim prometnicama? Evo odgovora

Teška prometna nesreća u kojoj su poginuli brat i sestra, 21-godišnji Stjepan i 19-godišnja Katarina Đerek, dogodila se prošlog tjedna na Ratcu. U nesreći su ozlijeđene još dvije osobe koje su prevezene u dubrovačku bolnicu, među njima 29-godišnja vozačica iz Albanije koja je skrivila nesreću i koja se trenutno nalazi u pritvoru.
županijsko državno odvjetništvo

PODIGNUTA OPTUŽNICA Prema uputama unuka provalili u kuću u Opuzenu, zavezali babu, pokupili 60 tisuća dolara i dragocjenosti, a dvojica uspjela pobjeći i preko granice

Županijsko državno odvjetništvo u Dubrovniku podiglo je optužnicu protiv četiri osobe, od kojih su tri u svibnju prošle godine opljačkale kuću u Opuzenu, kao i unuka vlasnice kuće, koji je otkrio detalje kako i kada u kuću provaliti.
Učitaj još vijesti