DETALJI BRUTALNE TUČNJAVE U PRIJEVORU Mladić šakom udario susjeda koji se onesvijestio i završio na intenzivnoj

Autor: Ivona Butjer Mratinović Autori fotografija: Vedran Pervan
Dovršeno je kriminalističko istraživanje Policijske postaje Dubrovnik nad 25-godišnjakom koji se sumnjiči kako se u ponedjeljak u poslijepodnevnim satima u Prijevoru prvo verbalno, a potom i fizički sukobio s 55-godišnjakom koji je tom prilikom zadobio teške tjelesne ozlijede.

Ozlijeđeni muškarac je zadržan na liječenju u Općoj bolnici Dubrovnik, i to na odjelu intenzivne njege zbog teških ozljeda glave te je trenutno stabilno. Informacije je za Dubrovački dnevnik potvrdio ravnatelj OB Dubrovnik dr. Marijo Bekić. 


Mladić se sumnjiči kako je na nogostupu ispred garaže u Prijevoru nakon verbalnog sukoba šakom udario susjeda u glavu uslijed čega je isti pao na sredinu kolničke trake i ostao ležati bez svijesti, zadavši mu tako ozljede opasne po život.

Mladić koji se sumnjiči kako je počinitelj kaznenog djela osobito teška tjelesna ozljeda doveden je danas poslijepodne pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske te mu je određen istražni zatvor. Informaciju je za Dubrovački dnevnik potvrdio Pero Miloglav, glasnogovornik Županijskog suda u Dubrovniku.

Popularni Članci