DETALJI POKUŠAJA UBOJSTVA U KONAVLIMA Premlatila ga dva Gladiatora na terasi hotela pa se on zaletio autom prema jednome

Autor: Ivona Butjer Mratinović Autori fotografija: Goran Mratinović
Županijsko državno odvjetništvo u Dubrovniku je donijelo rješenje o provođenju istrage protiv hrvatskog državljanina (22) zbog postojanja osnovane sumnje kako je počinio kazneno djelo ubojstva u pokušaju. Također, doneseno je rješenje i protiv dvojice hrvatskih državljana u dobi od 26 i 27 godina zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo teške tjelesne ozljede. 

Prema izvještaju DORH-a, sve se dogodilo 1. rujna oko 19:45 sati kad su dva muškarca, u dobi od 26 i 27 godina, fizički nasrnuli na 22-godišnjaka i zadali mu teške tjelesne ozljede. Prema neslužbenim informacijama, dvojac koji je fizički nasrnuo na mladića trenira u borilačkom klubu 'Gladiator', a napad se dogodio na terasi hotela 'Konavle' u Čilipima. Dvojici muškaraca, koji su inače prijatelji, na teret se stavlja kako su 22-godišnjaka više puta udarili rukama i nogama u tijelo i glavu, od kojih je zadobio više ozljeda. 

Nakoliko minuta nakon toga, mladić je ušao u vozilo kojim je krenuo prema 26-godišnjaku koji ga je napao te je ubrzavao kretanje prema njemu, ali je ovaj uspio izmicanjem izbjeći udar vozila i time prikliještenost vozilom uz zid, a u koji je vozilo i udarilo. 

Također, po društvenim mrežama su se pojavile neslužbene informacije prema kojima je 22-godišnjak prethodno napao oca jednog od dvojice muškaraca koji su osumnjičeni kako su ga pretukli te kako je to razlog zbog kojeg se fizički sukob i dogodio. Međutim, takve informacije nisu potvrđene te je sve ostalo na rekla-kazala razini. 

Protiv svih je okrivljenika odlukom suca istrage nadležnog suda određen istražni zatvor, i to protiv prvookrivljenika zbog opasnosti od utjecaja na svjedoka i opasnosti od ponavljanja kaznenog djela te protiv drugookrivljenika i trećeokrivljenika zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela. 

Popularni Članci