DONOSIMO Policija uhitila oca i sina iz Konavala zbog slučaja razbojništva u Zračnoj luci Dubrovnik

Autor: Ivona Butjer Mratinović Autori fotografija: dd
Pripadnici Policijske uprave dubrovačko-neretvanske uhitili su danas dvije muške osobe osumnjičene u slučaju oružane pljačke u Zračnoj luci Dubrovnik. Dubrovački dnevnik neslužbeno doznaje kako je riječ o ocu i sinu s područja Konavala. 

Kako je Dubrovački dnevnik prvi pisao, policija je danas dovela više osoba na obavijesne razgovore zbog navedenog slučaja, a sve je rezultiralo uhićenjem. 

Podsjetimo, pljačka se dogodila prije tri dana kada su zaštitare Zračne luke Dubrovnik koji su prenosili novac presrela dvojica na motociklu, uzeli novac uz prijetnju vatrenim oružjem, a nakon krađe su se udaljili. Dubrovački dnevnik tada je prvi pisao kako se radi o novcu iz aerodromskog Duty free shopa. Također, doznali smo kako je ukradeno oko 100 tisuća eura u gotovini, kao i 'slipovi' od kartica, koji lopovima doduše ništa ne znače. 

Dva zaštitara su napadnuta dok su iznosila novac iz automobila u upravnu zgradu. Također, nagađa se da su ih pljačkaši presreli na dostavnom skuteru Mezzanave, koji je ispred ovog restorana ukraden u prošli utorak navečer. 

Popularni Članci