DOZNAJEMO! Pedofilu iz Makedonije koji je slao perverzne poruke odjavljena radna dozvola i boravište u Dubrovniku

Autor: Ivona Butjer Mratinović Autori fotografija: društvene mreže, Dubrovački dnevnik
Muškarcu iz Makedonije koji je radio i boravio u Dubrovniku, a čija je pedofilna, gnjusna prepiska s osobom koja se predstavila kao 12-godišnja djevojčica iz Zrenjanina, objavljena na Facebook stranici 'Stop pedofiliji SP', nije produljen ugovor u tvrtki Alfaplan Građenje za koju je radio, doznaje Dubrovački dnevnik. 

"Navedeni više nije zaposlenik naše tvrtke. Odjavljena mu je radna dozvola, boravište i sve ostalo," potvrdili su iz tvrtke Alfaplan Građenje za Dubrovački dnevnik. 

Osim toga, a kako je Dubrovački dnevnik prvi pisao, tragom medijskih objava od strane Policijske uprave dubrovačko-neretvanske promptno je odrađeno kriminalističko istraživanje nad navedenom osobom. Također, o svemu utvrđenom slijedi obavijest nadležnom državnom odvjetništvu u Dubrovniku. 

Podsjetimo, muškarac je u svojim porukama osobu koja se predstavila kao 12-godišnja djevojčica nagovarao da mu pošalje svoje fotografije dok se kupa, pitao je dira li svoj spolni organ te joj napisao kako želi vidjeti fotografije na kojima je naga, kako želi vidjeti njen spolni organ, grudi i stražnjicu kako bi mogao masturbirati. U porukama je također pitao što ima na sebi, je li to što trenutno nosi usko, a na njenu poruku kako je još uvijek mala odgovorio je kako to nema veze. Na pitanje zašto joj postavlja takva pitanja, kazao je kako 'mu se jebe' i kako mu je cilj 'da ga napali'. U prepisci govori kako se nema čega sramiti jer joj neće spolni organ staviti u vaginu.

Svo vrijeme je osobu koja se predstavila kao 12-godišnjakinja uvjeravao kako se nema čega bojati i kako će cijela stvar ostati između njih. Također joj je i savjetovao da briše poruke kako ih ne bi vidjela njena majka. Da bi stvar bila još gora, muškarac je u prepisci naveo i kako ima dvoje djece te tvrdi kako ima 28 godina. Cijelu prepisku možete pročitati OVDJE

Popularni Članci