INCIDENT NA PELJEŠCU Uletio u helikopter tijekom hitnog medicinskog prijevoza, izvukla ga policija

Autor: Ivona Butjer Autori fotografija: Goran Mratinović
Neobičan incident dogodio se jučer, u jutarnjim satima, tijekom pokušaja realizacije hitnog medicinskog prijevoza zrakoplovom iz Orebića za splitsku bolnicu. 

Kako je za Dubrovački dnevnik izjavio neslužbeni izvor, jedan je muškarac doživio srčani udar te je bilo potrebno organizirati hitni medicinski prijevoz helikopterom za splitsku bolnicu. No, u jednom trenutku je u helikopter uletio nepoznati muškarac koji se htio provozati i nije htio izaći iz helikoptera, stoga je pozvala policija. 

"Kad je vidio helikopter, uletio je i nije htio izaći, htio je ići s njima. Srećom, policijska patrola je tada bila u Orebiću te su ga molili da izađe, na kraju su u tome i uspjeli. Navodno je htio i bicikl unutra uvući," izjavio je izvor. 

Događaj su potvrdili i iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske. 

"Oko 11:30 sati na nogometnom igralištu u Orebiću je bio organiziran hitni medicijski prijevoz. Jedan 41-godišnjak iz Zagreba u stanju duševnog rastrojstva je pokušao ometati prijevoz. Policija je intervenirala te je muškarac predan na odjel psihijatrije Opće bolnice Dubrovnik, a hitni medicinski prijevoz je realiziran," potvrdili su iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske. 

foto: arhiva

Popularni Članci