INCIDENT NA VOJNOVIĆU Nasrnuo na poslovnog partnera koji je došao po novac

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: DD
U turističkoj agenciji koja se nalazi u Ulici Iva Vojnovića za vikend je došlo do incidenta koji je eskalirao fizičkim obračunom.

Iz PU dubrovačko-neretvanske kazali su kako je zbog poslovnih nesuglasica, vlasnik turističke agencije vikao na bivšeg zaposlenika unutar prostorija agencije te ga fizički izgurao vani. Vlasnik agencije dobio je prekršajnu prijavu zbog remećenja javnog reda i mira. Svađa između dva muškarca dogodila se u subotu oko 18 sati.

S druge strane, oštećeni tvrdi kako je vlasnik agencije, koji još uvijek s njim poslovno surađuje i duguje mu novac, na njega nasrnuo. Za Dubrovački dnevnik je kazao kako je pritom zadobio udarac u glavu, nakon što ga je vlasnik gurnuo na staklenu stijenku te izbacio na cestu gdje srećom nije bilo automobila u tom trenutku. Oštećeni tvrdi kako su svemu svjedočili i građani iz obližnjeg lokala, a kako kaže, samo je došao pitati za novac koji mu duguje vlasnik agencije.

Vlasnik agencije prokomentirao je navedeni slučaj te naglasio kako nije došlo do nikakvog incidenta. 

"Dotični je došao u agenciju i tražio da mu se isplati gotovina, a mi to ne radimo već isključivo preko fakture. Nakon što sam mu to objasnio i rekao da će mu sutra biti isplaćeno, on je odbio izaći iz ureda te sam bio prinuđen fizički ga samo izgurati i zatvoriti vrata", kazao je on dodavši kako je suradnik dolazio dan prije u ured i "maltretirao radnicu agencije".

"Ovo je bila provokacija koja će svoj epilog dobiti na sudu. Mi smo surađivali s njim kao vozačem Ubera, no imao je niz prometnih prekršaja što je bio jedan od razloga raskida suradnje", pojasnio je vlasnik agencije u Ulici Iva Vojnovića za Dubrovački dnevnik.

Popularni Članci