INCIDENT U TVRTKI Tko je išamarao i izvrijeđao direktora UTD Raguse na radnom mjestu?

Autor: Ivona Butjer Mratinović
Dvojica nepoznatih muškaraca ovih su dana ušla u ured direktora UTD Raguse Igora Jurišića te su ga išamarali, doznaje Dubrovački dnevnik. 

Dubrovački dnevnik kontaktirao je Jurišića koji nije bio raspoložen govoriti o tome što se dogodilo na njegovom radnom mjestu. Kazao je samo kako 'nije to baš bilo tako kao što se priča', a na pitanje kako se dogodilo, odbio je komentirati. Dodao je i kako je cijela situacija privatne naravi, no vrijedi spomenuti kako je direktor UTD Raguse napadnut na radnom mjestu što izlazi iz okvira privatnog. Na pitanje Dubrovačkog dnevnika je li slučaj prijavljen policiji, odgovorio je potvrdno.

"Policijska postaja Dubrovnik 25. veljače ove godine je zaprimila prijavu verbalnog i fizičkog napada koji je prijavio 43-godišnjak. Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, slijedi kaznena prijava za kazneno djelo prijetnje koja će se dostaviti nadležnom Državnom odvjetništvu," odgovorili su iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske na upit Dubrovačkog dnevnika. 

Inače, Jurišić je deset godina bio u dubrovačkom SDP-u koji je napustio zbog, kako je navodio, nezadovoljstva stanjem u stranci, a o čemu je javnost izvijestio u siječnju 2015. godine. Nakon mjesec dana našao se na listi gradskog OraH-a za Gradsko vijeće. 

Podsjetimo, Grad Dubrovnik je na posljednje održanoj sjednici Gradskog vijeća ovlastio gradonačelnika Mata Frankovića za kupnju dionica UTD Raguse. Ipak, vrijedi spomenuti kako povod napada, prema neslužbenim informacijama s kojima raspolaže Dubrovački dnevnik, ne leži u poslu kojeg Jurišić obavlja niti je povezan s UTD Ragusom. 

Popularni Članci