KAZIN NA PUTU ZA DUBROVNIK Vozač išamarao putnika jer je rekao kako stoji na nogama, a kupio je kartu

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Autobus domaćeg prijevoznika, koji je prometovao na relaciji Dubrovnik - Zagreb, u petak poslijepodne stao je u Splitu. 

Među ostalim putnicima, u Splitu je u autobus ušao bračni par. No na mjestu za koje su kupili karte već je sjedio čovjek koji je također imao uredno kupljenu kartu za isto mjesto. Supružnici su htjeli sjediti skupa pa je vozač uputio putnika da se prebaci odozada, pišu 24sata.hr

- Svaki tjedan putujem s vama, a svaki drugi tjedan stojim, i to za kartu koju sam kupio. Od Ploča ste me natjerali da stojim. I ne samo mene, nego i gospođu od 80 godina...- započeo je iznervirani putnik.

- Nije bilo mjesta - odgovorio mu je vozač.

Nastavili su se svađati te se u jednom trenu vozaču “pomračio um”. Rukama je zgrabio putnika za lice i nasrnuo na njega, no ostali putnici su ga odvojili. Neki od putnika su i snimili čitav incident, a neki su vikali: “Ne možete tako” i “Sad će nas taki voziti”.

- To sam čekao. To sam čekao jer vi ste budala - odgovorio je bijesni putnik dodavši: “Ovo nije vaše mjesto nego moje jer sam ga ja kupio”.

Nakon toga ponovno je uslijedila kraća svađa, nakon koje je vozač prišao putniku i rukom ga udario. Ali u daljnjem napadu ponovno su ga spriječili ostali putnici.

- Ovo je fizički napad, a ja vam ni u jednom trenutku nisam vratio. Da sam vam vratio, ubio bih vas - prisebno je odgovorio putnik.

- Ti bi me ubio - uzvratio je pitajući se vozač, na što mu je putnik odgovorio: “Slobodno iziđite, sad vam stiže policija”. Splitska policija je potvrdila da je u petak oko 17.20 sati zaprimila dojavu o tučnjavi u autobusu na splitskom autobusnom kolodvoru. Iako su policajci odmah po dojavi otišli do kolodvora, autobus je već otišao, kao i svi svjedoci incidenta.

Popularni Članci