KUPOVAO TUĐIM KARTICAMA Policija traga za razbojnikom koji je krao po dubrovačkim hotelima i kafićima

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Dubrovački dnevnik
Dovršenim kriminalističkim istraživanjem Policijskih službenika Policijske postaje Dubrovnik 48-godišnjak se sumnjiči za čak pet kaznenih djela i to tri kaznena djela krađe i dva kaznena djela krivotvorenja isprava.

Naime, kriminalističkim istraživanjem je utvrđena sumnja da je osumnjičeni sredinom lipnja ove godine iz prostorije u sklopu recepcije jednog hotela na području Dubrovnika otuđio torbicu u kojoj se nalazio mobilni telefon i novčanik s novcem, osobnim dokumentima i kreditnim karticama, oštetivši vlasnika za iznos od dvije tisuće kuna. Sumnjiči se i za krađu novčanika s pulta recepcije hotela u Dubrovniku krajem kolovoza ove godine. U novčaniku su se nalazili novac, osobni dokumenti i bankovne kartice s kojima je osumnjičeni potom, krivotvorivši potpis vlasnika, kupovao razne artikle, oštetivši vlasnika za iznos od gotovo četiri tisuće kuna.

Također se sumnjiči za krađu novčanika iz ugostiteljskog objekta na području Dubrovnika. I ova krađa je počinjena krajem kolovoza, a u novčaniku se nalazio novac, osobni dokumenti i bankovne kartice kojima je osumnjičeni i ovog puta, krivotvorivši potpis osumnjičenog, kupovao razne artikle oštetivši vlasnika za iznos od 6.500 kuna.  

Osumnjičeni je trenutno nedostupan policiji i za njim je raspisana potraga.

Popularni Članci