TUŽNA SUDBINA SLIJEPOG PSA Godinama je spavao s vlasnikom, a jučer je pronađen mrtav u moru na Lapadskoj obali

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Društvo za zaštitu životinja Dubrovnik
Iz Društva za zaštitu životinja Dubrovnik u nedjelju su objavili fotografiju mrtvog psa u moru na Lapadskoj obali kod Ekonomskog fakulteta što je izazvalo zgražanje Dubrovčana.

Napuhana lešina je vjerojatno pluta danima te bila izložena vanjskim utjecajima da bi na kraju završila na Lapadskoj obali zbog čega su građani pozvali Društvo za zaštitu životinja Dubrovnik koji su obavijestili službu za zbrinjavanje lešina te zatražili očitovanje čipa nesretne životinje. Na Facebook stranici mnogi građani iznosili su razne teorije i bez ikakvih argumenata osuđivali što je bilo na psom.

Predsjednica Društva za zaštitu životinja Dubrovnika Anica Sambrailo nakon provjere činjenica izvijestila je kako je nesretni pas bio star šest godina te mu je skrbnik umro prije 15 dana.

"Nakon toga ga je uzela obitelj iz Solituda koja ima psa iz istog legla. Nažalost, prije tri dana im je pobjegao i vjerojatno, kako je slijep, pao u more i utopio se, a oni su ga tražili. Tužan kraj prekrasnog psa koji je godinama spavao u postelji sa svojim skrbnikom. Samo se nadam da se nije puno mučio. Neka mirno spava", poručila je Sambrailo.

STRAVIČAN PRIZOR NA LAPADSKOJ OBALI Morem plutala lešina psa, građani zgroženi

Popularni Članci