OVRHA NAD DJETETOM Policija stigla pred obiteljsku kuću u Župi, dijete završilo u bolnici

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: DD
Policijski službenici od 14.30 sati ponovno su došli pred obiteljsku kuću u Brašinu, u Župi dubrovačkoj zbog novog pokušaja ovrhe nad devetogodišnjakom, nakon prošlotjednog pokušaja koji je protekao poprilično dramatično, ali i traumtično za samo dijete.

Prema zadnjim informacijama, ovrha ni ovaj put nije provedena jer je dječak završio u bolnici. Kako neslužbeno saznajemo, dječaku je jutros pozlilo, te su ga ukućani odveli na pregled. Uz policiju,na teren je izašao i majčin odvjetnik Željko Vidović, sudska ovršiteljica i suradnik iz Centra za socijalnu skrb.

Podsjetimo, ovrha nad malodobnim djetetom trebala je biti provedena prije četiri dana, 18. ožujka, ali je odgođena te je termin zakazan za danas. Prema pravomoćnoj presudi, dijete bi trebalo bit predano majci, koja ga prema riječima obitelji nije vidjela pet godina, niti je o njemu skrbila. 

Otac djeteta samo dan nakon neuspjele ovrhe, inače šeste po redu, je uhićen te zadržan u policiji zbog kaznenog djela povrede prava djeteta.  Nakon svega javio se i odvjetnik koji zastupa majku djeteta te je poručio da je otac sprečavao viđanje majke i djeteta.

Vezane vijesti: Dijete cijelu noć prizivalo oca kojeg su stavili u pritvor 30 dana!

OBITELJSKA DRAMA U ŽUPI Uplakano dijete viče: 'Ne odvodite me nekome koga ne poznajem!' (FOTO/VIDEO)

Odvjetnik Željko Vidović: Otac je sprečavao viđanje majke i djeteta proteklih pet godina

Popularni Članci