Pavličević o tragediji na Prijekome: Nije isključena mogućnost ubojstva i samoubojstva, okolnosti će se znati nakon očevida

Autor: Ivona Butjer Mratinović Autori fotografija: Goran Mratinović
Načelnik Policijske uprave dubrovačko-neretvanske Ivan Pavličević za Dubrovački dnevnik je kazao nešto više o tragediji koja se danas dogodila na Prijekome gdje su u obiteljskom stanu, kako doznaje neslužbeno doznaje Dubrovački dnevnik, pronađena tri tijela; tijelo muške osobe, njegove supruge i punca dok je 74-godišnja punica ranjena.

„Jutros smo zaprimili dojavu o mogućem nasilnom događaju na Prijekome. Izlaskom na mjesto događaja, policijski službenici su potvrdili istinitost dojave. Naime, pregledom mjesta događaja pronađena su tri beživotna tijela; dvije muške i jedne ženske osobe. U stanu je također pronađena jedna starija ženska osoba s određenom ozljedom i medicinski je zbrinuta. Na mjestu događaja se u ovim trenucima provodi očevid, a njime rukovodi zamjenica općinskog državnog odvjetnika u Dubrovniku,“ izjavio je za Dubrovački dnevnik.

U javnosti su se pojavile spekulacije o dvostrukom ubojstvu i samoubojstvu, a na pitanje Dubrovačkog dnevnika, Pavličević kaže kako nije isključena ta mogućnost, no kako se ne može govoriti o spekulacijama jer će se konačne okolnosti znati nakon završenog očevida.

Popularni Članci