Policija pokvarila zabavu dvojici idiota koji su se noćas trkali s motorima po Lapadu i Medarevu

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Vedran Pervan
Policija je dobila dojavu, te izašla na teren

Stanovnici Lapada i Medareva noćas su se ljutili na dvojicu idiota koji su proizvodili veliku buku trkajući se s motorima po gradskim ulicama dovodeći tako u opasnost i sebe i druge. Kako doznajemo od stanovnika Lapada, noćna trka počela je oko 23 i 30, a trajala je puna dva sata. Jedan stanovnik nam je kazao da ovo nije prva večer noćnih utrka, već da buka s motorima traje nekoliko posljednjih dana. Dodao je da je riječ o R motorima, odnosno sportskim motociklima koji razvijaju veliku snagu i veliku brzinu.

No sinoć je zabavu dvojici napaljenih motociklista pokvarila dubrovačka Policija. Kako doznajemo, policajci su primili dojavu o opasnoj vožnji po Lapadu, te su izašli na teren oko 2 sata i na križanju ulice Iva Vojnovića i Ante Šercera zaustavili dvojicu vozača, te ih prekršajno sankcionirali.

-Riječ je o osobama rođenim u Dubrovniku 1998. i 1999. godine, koji su bili u alkoholiziranom stanju. Jedan je imao 0.6 promila alkohola u krvi, a drugi 0.8 – kazali su nam iz Policije.

Noćne trke sve su veći problem Dubrovnika. Prije ovih najnovijih u Lapadu, dubrovačka Policija je već sankcionirala nesavjesne vozače koji su se trkali ulicom Andrije Hebranga.

Popularni Članci