POLICIJA U AKCIJI I dalje se traga za nestalim Hurom, područje snimljeno kamerama, obavljaju se razgovori

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: nestali.hr
I dalje se traga za nestalim Petrom Hurom Mandićem, a u akciju su uključene žurne službe, uključujući policiju, HGSS, vatrogasce. 

Kako su za Dubrovački dnevnik kazali iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske, pretraženo je područje Rožata, Mokošice i Prijevora, a isto je snimljeno i kamerama, ne bi li se dali konkretniji rezultati pretrage. Ipak, nestali Hure nije pronađen. Područje se, kako kažu, više ne pretražuje nego se odrađuju razgovori s osobama koje su bile u kontaktu s nestalom osobom, pokušava se utvrditi njegova ruta kretanja i ostali detalji vezani uz nestanak. 

Podsjetimo, Petar Hure, rođen 18. listopada 1955. godine u Sarajevu, koji inače živi na području Rožata, nestao je 14. listopada kada su njegovi rođaci prijavili da ga nema. Nakon što se nije pojavio na dogovorenom sastanku i s njim se nije moglo stupiti u kontakt oni su odlučili prijaviti nestanak što su potvrdili iz PU dubrovačko-neretvanske. Hure je visok 185 centimetara, plavih očiju i kestenjaste kose, srednje tjelesne građe. Svi oni koji raspolažu s informacijama oko nestanka, mogu se javiti u najbližu policijsku postaju ili informacije dati pozivom na broj 192. 

Popularni Članci