POLICIJSKA AKCIJA NA DUBROVAČKOM PODRUČJU Treći osumnjičeni priveden u Vila Palmu, zaplijenjena veća količina droge (FOTO/VIDEO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Goran Mratinović, DD, IB
U tijeku su privođenja osoba s dubrovačkog područja zbog sumnje u povezanost s drogom. Kako neslužbeno doznaje Dubrovački dnevnik, privest će se ukupno tri osobe za kazena djela zbog zlouporabe narkotika, a navodno se radi o većim količinama amfetamina.

15:23 Privedena je i treća muška osoba u sklopu akcije Brevis. Privedena trojka se sumnjiči za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama.

15:15 Kako Dubrovački dnevnik neslužbeno doznaje, danas su trebale biti privedene četiri osobe, no u Vila Palmu će biti privedeno troje osumnjičenih. Navodno su zapljenene velike količine marihuane, ali i ostalih droga, a prema neslužbenim informacijama pronađen je i laboratorij za proizvodnju droge. Privedeni se sumnjiče za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama.

15:00 U Policijsku postaju je privedena i druga muška osoba u sklopu akcije. Očekuju se daljnja privođenja i više detalja.

14:45 U Vila Palmu je privedena prva osoba u sklobu policijske akcije Brevis, a riječ je o mlađem muškarcu. 

Popularni Članci