POTRAGA IDE DALJE Tijekom dana započinje očevid u hidroelektrani, službeno poznati identiteti stradalih

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Goran Mratinović
Koordinirana, opsežna pretraga terena s ciljem pronalaska  trećeg djelatnika Hidroelektrane Dubrovnik trajala je cijelu noć, a intenzivirala se tijekom ranih jutarnjih sati.

Načelnik Policijske uprave dubrovačko-neretvanske Ivan Pavličević za Dubrovački dnevnik je kazao kakvo je stanje na terenu po pitanju situacije u Platu.

"Cijelu noć se nije prekidala potraga. Ima dosta bure i mora i bilo je otežano ploviti. Poraga je jutros intenzivirana, stigle su dodatne policijske snage, vatrogasci, a pomažu i mještani. Dva policijsla vozila pretražuju područje, specijalna jedinica policije pretražuje kanal i vrši preron. S obzirom na to kako je drugo tijelo pronađeno daosta dalje od izlaznog kanala, proširen je radijus pretrage," izjavio je Pavličević dodavši kako je od vatrogasaca saznao kako se situacija po pitanju plinova i dima u samom postrojenju poboljšala te kako su na putu prema Platu vještaci pa se očekuje kako će danas započeti očevid kojim rukovodi državni odvjetnik.

Također, identiteti pronađenih osoba koje su smrtno stradale u ovoj tragediji su službeno potvrđeni, a kako Dubrovački dnevnik doznaje riječ je o M.M. (35) koji je pronađen jučer oko 14 sati te I.Z. (47) koji je pronađen oko 21 sat na obali mora u Cavtatu predio Ključice, dok se za D.P. (33) još uvijek traga.

TRAGEDIJA U PLATU Pronađeno još jedno tijelo u Cavtatu, traga se za trećim djelatnikom hidroelektrane (FOTO/VIDEO)

Popularni Članci