TRAGEDIJA 89-GODIŠNJEG ZATONJANINA Prošle godine izgubio suprugu (89) u prometnoj nesreći

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Goran Mratinović
Jutros, oko 8:30 sati na Jadranskoj magistrali u mjestu Vrbica došlo je do teške prometne nesreće u kojoj je smrtno stradala jedna osoba.

Do prometne nesreće je došlo kada je 89-godišnji vozač osobnog vozila dubrovačkih registracijskih oznaka, krečući se u pravcu Dubrovnika, iz još neutvrđenih razloga, prešao na suprotnu kolničku traku i udario u teretno vozilo splitskih registracijskih oznaka kojim je iz suprotnog smijera upravljao 40-godišnjak. 

Sudar je bio koban te je smrtno stradao na mjestu događaja vozač osobnog automobila. Kako neslužbeno doznajemo, riječ je o Miju Kalosziju (1929.) stanovniku Zatona.

Kaloszi je inače bio privatni investitor, povratnik iz SAD-a, te kao vitalni 89-godišnjak redovito je vozio automobil. Prošle godine zadesila ga je teška obiteljska tragedija. Naime, njegova supruga točno prije godinu i deset dana poginula je također u prometnoj nesreći u 89 godini. Nesreća se dogodila na magistrali između Dubca i Grada gdje je vozačica izgubila nadzor nad vozilom i probila zaštitnu ogradu. Hitno je prevezena u OB Dubrovnik, a stanje joj se naglo pogoršalo te je preminula.

Teška nesreća u Vrbici, poginuo 89-godišnji vozač iz Zatona (FOTO/VIDEO)

NESREĆA NA MAGISTRALI Preminula starija ženska osoba (89) koja je automobilom sletjela na donju cestu

Popularni Članci