TUČNJAVA U PILAMA Dvojcu iz Orhana ukinut istražni zatvor, istraga traje

Autor: Ivona Butjer Mratinović Autori fotografija: GM
Dvojici iz restorana Orhan koje se povezuje s tučnjavom u Pilama koja se dogodila prije mjesec dana ukinut je jednomjesečni istražni zatvor, uz zabrau uspostavljanja komunikacije sa zaposlenicima tvrtke koja se bavi iznajmljivanjem kajaka Adventure Dubrovnik. 

Informaciju je potvrdio glasnogovornik Županijskog suda u Dubrovniku Pero Miloglav, a istraga je još uvijek u tijeku. Navodno se sukob dogodio zbog kajaka, a problem postoji već dulji niz godina. 

'U Općinsko državno odvjetništvo u Dubrovniku su uz kaznenu prijavu privedena dvojica hrvatskih državljana, u dobi od 34 i 30 godina, zbog osnovane sumnje da je drugoosumnjičenik počinio kazneno djelo teške tjelesne ozljede u stjecaju s dva kaznena djela prijetnje, a da je prvoosumnjičenik (34) počinio kazneno djelo pomaganja u nanošenju teške tjelesne ozljede. 

Postoji osnovana sumnja da je drugoosumnjičenik upućivao prijetnje smrću dvojici zaposlenika koji su nosili kajake pokraj njihovog restorana, a potom je nasrnuo na jednog od njih te ga pladnjem udarao u glavu i pritom mu nanio teške tjelesne ozljede. Osnovano se sumnja da je prvoosumnjičenik držao osobu koju je drugoosumnjičenik udarao pladnjem i na taj način onemogućio oštećenikovu obranu od udaraca,' stoji u priopćenju DORH-a o tom slučaju. 

Popularni Članci