Uhićen Dubrovčanin osumnjičen za krađu skupocjenog automobila poviše Buže

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Facebook
Načelnik PU dubrovačko-neretvanske Ivan Pavličević na današnjoj izvanrednoj konferenciji za medije je istaknuo kriminalističko istraživanje koje se provodilo nekoliko mjeseci koje je rezulat suradnje Kriminalističke policije Dubrovnik i Policijske postaje Dubrovnik. Naime, rasvijetlile su se teške krađe.

Osumnjičeni su 33-godišnjak kojemu se na teret stavljaja krađa dva vozila i pljačka jednog ugostiteljskog objekta, a kod 47-godišnjaka je pronađena veća količina amfetamina i pribor za pakiranje opojnih sredstava. Obojica su nakon ispitivanja zadržani u istražnom zatvoru, a kriminalističko istraživanje se i dalje nastavlja. Podsjetimo, riječ je o kriminalističkom istraživanju o kojem je Dubrovački dnevnik prvi pisao

Načelnik Pavličević je istaknu dobru suradnju Kriminalističke policije Dubrovnik, Policijske postaje Dubrovnik i Općinskog državnog odvjetništva koji su radili na ovim slučajevima. 

Kako su iz policije potvrdili za Dubrovački dnevnik, uhićeni 33-godišnjak iz Dubrovnika je osumnjičen za krađu vozila koja se dogodila krajem prosinca prošle godine. Naime, tada je Dubrovkinji Antoniji Begić nestao bijeli Audi poviše Buže.

PRETRESI U MOKOŠICI I HLADNICI Pronađene zabranjene supstance, počinitelji se dovode u vezu i s dvije krađe

Ukradeni automobil s Buže još uvijek nije pronađen, vlasnica moli da joj se vrate barem dokumenti

Popularni Članci