UHIĆEN U SEKS SHOPU Policijskom akcijom ‘TOTAL’ razbijen nacionalni lanac, osumnjičeni su za proizvodnju i preprodaju droge

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Goran Mratinović
Akcija 'Total' u kojoj je uhićen i muškarac iz Dubrovnika okončana je. Istraživanje je vodila PU osječko-baranjska, a istražili su 21 osobu zbog sumnje u neovlaštenu proizvodnju i promet drogama.

Policijski službenici Odjela kriminaliteta droga, Službe organiziranog kriminaliteta PU osječko-baranjske u suradnji sa Županijskim državnim odvjetništvom u Osijeku te policijskim službenicima Uprave kriminalističke policije, Policijskog nacionalnog ureda za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta, Službom kriminaliteta droga Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske, PU šibensko-kninskom, PU istarskom, PU zagrebačkom, PU međimurskom, PU varaždinskom, PU koprivničko-križevačkom, PU bjelovarsko-bilogorskom, PU virovitičko-podravskom, PU dubrovačko-neretvanskom su 14. i 15. svibnja realizirali su višemjesečno kriminalističko istraživanje kodnog imena 'TOTAL'.

Istraživanjem je obuhvaćena ukupno dvadeset jedna osoba zbog sumnje u počinjenje više kaznenih djela 'Neovlaštena proizvodnja i promet drogama'.


Policijski službenici obavili su više pretraga doma i drugih prostora, poslovnih prostora i osobnih automobila. U pretragama su pronašli i uz potvrdu oduzeli više kilograma sintetske droge, nekoliko kilograma droge hašiš, veću količinu novca za koji se sumnja da potječe od počinjenja kaznenog djela, sastavljeni i pripremljeni laboratorij za proizvodnju marihuane, nekoliko kilograma rezanog duhana, neprijavljeni plinski pištolj, mobitele i računala i ostalo.

Počinitelji su uhićeni i predani pritvorskom nadzorniku.  

U galeriji pogledajte ekskluzivne fotografije Dubrovačkog dnevnika.

POLICIJA UPALA U SEKS SHOP NA KUNEJIMA! U akciji uhićena jedna osoba, sumnja se na prodaju zabranjenih supstanci (FOTO/VIDEO)

Popularni Članci