(UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ 18+) Argentinka se na Pilama dubrovačkom taksistu bacila pod kotače? (VIDEO)

Autor: Aida Čakić Autori fotografija: DD
Državljanka Argentine u srijedu je ozlijeđena u prometnoj nesreći koja se dogodila oko 11 sati na Pilama.

Kako su javili iz PU dubrovačko-neretvanske, do prometne nesreće je došlo kada je taksi vozilo koje se propisno kretalo iz pravca Boninova prema Pilama, naletilo na 73-godišnju državljanku Argentine koja je u tom trenutku neoprezno, odnosno izvan obilježenog pješačkog prijalaza, prelazila kolnik u Ulici Brsalje.

Usljed udara pješakinja je pala na kolnik i zadobila teže tjelesne ozljede te je zadržana na liječenju u dubrovačkoj bolinici. 

Dubrovački dnevnik posjeduje snimku na kojoj se vidi kako je Argentinka poptuno sumanuto, u trenutku prolaska taksi vozila, krenula prema automobilu nakon čega je pala od udarca.

Ovaj slučaj je zabrinjavajući zbog sigurnosti turista čije je ponašanje ponekad potpuno bezglavo, a svakako stavlja naglasak na potrebu razmatranja prometne regulaciju na Pilama budući da je to mjesto opterećeno gužvama zbog prolaska velikog broja automobila, autobusa i pješaka. Nova gradska uprava svakodnevno donosi mjere i pokušava regulirati gužve, no nažalost slučajevi poput ovih dokazuju kako opreza nikad dosta. 

Popularni Članci