Zaposlenik Sveučilišta u Dubrovniku osumnjičen za dilanje ecstasyja, pronađeno i oružje

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Vedran Pervan
U petak, 6. listopada, u večernjim satima na području Policijske postaje Ston, policijski službenici zaustavili su osobno vozilo dubrovačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 30-godišnjak, a dok se kao putnik nalazio 42-godišnjak, obojica iz Dubrovnika. Tom prilikom je kod 42-godišnjaka pronađeno 990 komada tableta droge MDMA, a kod 30-godišnjaka pronađen jedan gram droge marihuane, izvijestili su u ponedjeljak iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske. 

Temeljem naloga Županijskog suda u Dubrovniku izvršene su pretrage stanova koje isti koriste, te je kod 42-godišnjaka pronađeno 445 komada streljiva raznog kalibra i tri spremnika streljiva za pušku M-70, dok je kod 30-godišnjaka pronađeno 47 komada streljiva raznog kalibra, dva spremnika streljiva za automatsku pušku AK-47, kao i 0,5 grama droge hašiš.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, zbog sumnje da su drogu zajednički nabavili radi daljnje prodaje, počinitelji su uz kaznene prijave predani su pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske. 

Dubrovački dnevnik neslužbeno doznaje kako je 42-godišnjak djelatnik Sveučilišta u Dubrovniku koji je dio nenastavnog kadra. 

Popularni Članci