Dubrovački hoteli koji su pobrali pohvale

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Dubrovački hotel Hilton Imperial našao se na visokom trećem mjestu na Tripadvisorovoj listi najboljih hrvatskih hotela što ga ujedno čini i najboljim dubrovačkim hotelom, no i ostali su prilično visoko rangirani.

Tako ga opisuju kao lijep hotel s izvrsnom lokacijom, nedaleko od Starog grada. Na petom mjestu našao se dubrovački hotel Bellevue sa „izvrsnom lokacijom, uređenjem i uslugom“, a šesto mjesto zauzeo je Radisson Blu Resort & Spa, Dubrovački vrtovi sunca kojem se pripisuje prelijepa lokacija i izuzetna vrijednost.


Na osmom mjestu našla se Villa Dubrovnik kao „prelijep hotel s odličnom uslugom“, na devetom hotel More, kao „jedan od najboljih hotela u kojem su ikada odsjeli“, na jedanaestom mjestu je Valamar Lacroma Dubrovnik kao „hotel s odličnom atmosferom“, a na trinaestom hotel Lapad kao „prijateljski hotel prve klase“.


Hotel Excelsior zauzeo je petnaesto mjesto, a kao njegove prednosti navode „predivan pogled na more i odličnu lokaciju“, dok se na osamnaestom mjestu našao cavtatski hotel Croatia. Prvo mjesto zauzeo je hotel Esplanada u Zagrebu, a na drugom mjestu je rovinjski Monte Mulini.
 

Popularni Članci